divendres, 8 d’agost del 2008

Tants anys al mateix lloc

Sant Andreu.
Només són dues paraules, però per mi estan plenes de significats, records, moments feliços amb persones que pertanyen a una vida passada.

Els anys que he passat en aquest col·legi no els canviaria per res. He conegut a persones que van ser molt importants ,però que circumstancies han fet que ja no ho siguin. De la mateixa manera que he conegut a persones que han fet de mi el que sóc. Persones que segueixen sent essencials. Persones amb les que he compartit milions de moments irrepetibles, únics.

Són molts anys amb la mateixa rutina, les mateixes cares, el mateix edifici. Són molts els records que deixo enrere. Moltes hores passades entre les mateixes quatre parets. Molts dies amb les mateixes persones.
Potser un dia ja no recordi els noms, cares, moments, riures, dies... Però sempre recordaré el que el Sant Andreu ha significat per mi. M'ha ajudat a ser millor persona. A no patir, a cometre errors per aprendre d'ells, a la solidaritat, a valorar els petits detalls de cada dia, a estimar el que em volteja. A estimar-me.

Dec el que sóc al Sant Andreu i a totes les persones que he conegut i estimat en tots els set anys.